Har du en god idé, for hele Lysaker?

Utsnitt av Erik Werenskiolds “Lysakerramp”, fra ca 1910.

Vi ønsker å støtte så mange som mulig, som har en god idé for å løfte Lysaker. Du kan få dekket 5.000 kroner, til å få gjennomført idéen.

Det er 27 000 mennesker som jobber på Lysaker, enten det er på Bærumssiden eller på Oslosiden. I tillegg er det rundt 8 000 som bor i området. Totalt er dette altså rundt 35 000. Vi tror mange av disse har en idé, liten eller stor, som kan bidra positivt til et enda bedre nabolag på Lysaker.

Noen hevder hardnakket at Lysaker bare er i Bærum. Det er helt korrekt at “1366 Lysaker” er i Bærum kommune. Men, faktisk heter en grunnkrets i bydel Ullern også “Lysaker”. Vi ser ikke på kommunegrensen som et skille, men Lysaker som et samlende område. Lysakerelva og fjorden er samlende ressurser. Vi liker å tenke på Lysaker som et sentrum. Men, vi trenger flere anledninger til å møtes.

Vi vet det er mye ressurser i nabolaget. Mange lag og enkeltpersoner har ideer og ønsker de kunne tenke seg å få testet ut og realisert, og vi har lyst til å bidra litt til dette.

Derfor ønsker vi å bidra med et lite tilskudd, til de som ønsker å gjøre noe for andre på Lysaker. Om du trenger lokaler eller steder innendørs til å kunne gjennomføre ideen, så vil vi også bidra til å skaffe dette.

Totalt for resten av 2023 har vi satt av 25.000 kroner, og for hver idé dekker vi inntil 5.000 kroner.

Tiltaket eller ideen vi kan dekke kan være alt fra et møte, et marked, en konsert, en utstilling, eller noe annet. Hensikten er å bidra til at flere kan møtes, på Lysaker. Vi ønsker også at tiltaket skal være åpent og tilgjengelig, for flest mulig. Vi ønsker helst også at tiltaket/ideen skal kunne gjennomføres i år. Derfor setter vi også søknadsfrist til 15. november.

Om dette blir vellykket håper vi å kunne bygge videre på dette neste år. Ingen idé er for stor eller for liten. Send oss noen linjer om ideen eller initiativet ditt. Vi lover å svare raskt!

Forrige
Forrige

Sjekk vinterens booking for Lilleaker Live

Neste
Neste

En kulturhistorisk vandring på Lagåsen